سخنرانی عمومی تحت عنوان« مروری برسفرهای چهارگانه عرفا»

سخنرانی عمومی مروری برسفرهای چهارگانه عرفا روز شنبه ۹ بهمن ماه سال ۱۳۹۹ ساعت ۱۲ظهر به صورت مجازی در دانشکده علوم ریاضی برگزار شد.
در ابتدای این جلسه جناب آقای دکتر سید موسوی عضو محترم هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد، تعریف لغوی سفر ، منزل ،معراج و... را ارائه نموده و به بیان توضیحاتی در رابطه با ارتباط این واژه ها با سفر پرداختند.
در ادامه ضمن اشاره به اهداف سفر شامل: کسب علم و دانش، همنشینی با مشایخ و سودجستن از ایشان، کسب آداب و اخلاق و...، علت سفر را نیز بیان کرده و همچنین به ارائه توضیحاتی در رابطه با انواع سفر نظیر سفر زمینی و سفر معنوی پرداختند.
درانتها ایشان سفرهای چهارگانه را کاملا شرح داده و توضیحاتی در رابطه با فنا ، توحید افعالی و توحید صفاتی ارائه نمودند.
این جلسه با حضور اعضای محترم هیات علمی و سایر علاقمندان برگزار شد و با پاسخگویی دکتر سیدموسوی به پرسش های مطرح شده از سوی حاضرین و اهدای تقدیرنامه ای از طرف دانشکده علوم ریاضی به پایان رسید.

1charg2charg3charg4charg