برگزاری ششمین کنفرانس بین المللی دوسالانه نظریه گروه‌ها 6 BIG TC 2021

ششمین کنفرانس بین المللی دوسالانه نظریه گروه‌ها 6 BIG TC 2021 با همکاری دانشگاه های فردوسی مشهد و دانشگاهVIT  هندوستان در تاریخ 14 و 15 و 16 اسفند ماه به صورت مجازی توسط موسسه تکنولوژی ولور (Vellore Institue Of Technology) برگزار شد. در مراسم افتتاحیه این کنفرانس که در ساعت 8 تا 9 صبح روز 14 اسفند ماه به وقت ایران انجام شد آقای دکترعلیرضا سهیلی رئیس دانشکده علوم ریاضی دانشگاه فردوسی مشهد ضمن تشکر از برگزار کنندگان کنفرانس و بخصوص رئیس دانشگاه VIT ، مدیران تحصیلات تکمیلی و گروه ریاضی آن دانشگاه بر همکاری هرچه بیشتر در زمینه های مختلف میان دو دانشگاه تاکید نمودند.
بنا به گزارش دبیر علمی کنفرانس آقای دکتر احمد عرفانیان در این کنفرانس سه روزه 20 سخنران مدعو از کشورهای آمریکا، انگلیس، فرانسه، مالزی، اندونزی، ترکیه، هند،کانادا و ایران به آخرین دستاوردهای نظریه گروه ها در ریاضی پرداختند و در قالب 126 سخنرانی کوتاه که به صورت موازی در 4 گروه تقسیم شده بود نیز به ارائه  نتایج پژوهشی خود پرداختند.
در پایان این کنفرانس به سه سخنران برتر لوح تقدیر اهدا شد.

1internaz2internaz4internaz7internaz8internaz10internaz11internaz