نشست صميمي پايان سال مدیران و کارکنان دانشکده علوم ریاضی

نشست صميمي پايان مدیران و کارکنان دانشکده علوم ریاضی روز یکشنبه 24 اسفند ماه برگزار شد. در ابتدا دکتر علیرضا سهیلی رئیس محترم دانشکده ضمن ابراز خرسندی از دورهم بودن کارمندان و مدیران، بر نهادینه کردن شیوه های مفید کاری در دوران کرونا تاکید نمودند و برای همه آرزوی موفقیت و سلامتی در سال جدید داشتند. دکتر کاظم خشیارمنش، معاون پژوهشی دانشکده ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، بر غنیمت شمردن اوقات با هم بودن تاکید کرد. دکتر مرتضی گچ پزان، معاون آموزشی دانشکده نیز سال پربرکتی را برای همه آرزو کردند.
در ادامه این نشست، کارکنان دانشکده نیز ضمن تبریک نوروز و آرزوی سالی خوش، ازهمکاری هایی که موجب پیشبرد بهتر امور شده بود یاد کردند. و در انتها از تلاش های یکسال اخیر کلیه کارکنان دانشکده توسط رئیس دانشکده تقدیر شد.

IMG 3571IMG 3573IMG 3567IMG 3585IMG 3633