سخنرانی عمومی تحت عنوان « غبار غم برود»

سخنرانی عمومی تحت عنوان غبار غم برود روز شنبه ۲۳ اسفند ماه سال ۱۳۹۹ ساعت ۱۲ ظهر به صورت مجازی در دانشکده علوم ریاضی برگزار شد.
در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر میرزاوزیری عضو محترم هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد در زمینه ارتباط فضای مجازی با ایجاد و افزایش غم در زندگی توضیحاتی ارائه نمودند.
در ادامه ایشان به بیان توضیحاتی در رابطه با عوامل شادی در گذشته، ویژگی های فردی و تفاوت دیدگاه افراد نسبت به این ویژگی ها و توانمندی هایشان پرداختند.
دکتر میرزاوزیری علاوه بر بیان تعریفی از خوشبختی ، مطالبی در رابطه با توکل و روشنفکری نیز ارائه نمودند.
درانتها ایشان ضمن اشاره به فواید زندگی کردن در لحظه ، به ارائه توضیحاتی در حوزه محبت بی چشمداشت ، ازخودگذشتگی و هنرغم نیز پرداختند.
این جلسه باحضوراعضای محترم هیات علمی و سایر علاقمندان برگزارشد و با اهدای تقدیرنامه ای از طرف دانشکده علوم ریاضی به پایان رسید.

1GHOBAR2GHOBAR