همایش ریاضی برای همه

حضور محترم جناب آقای دکترقنبری
معاونت آموزشی وفرهنگی دانشکده علوم ریاضی

به استحضار می رسانم پیرو برگزاری مراسم ریاضی برای همه ،همایشی با همکاری دانشکده علوم ریاضی و شهرریاضی در آمفی تاتر دانشکده علوم پایه سالن دکتر رحیمی زاده مورخ 3/11/95 در ساعت 16الی 19 برگزار شد.

در ابتدا آقای دکتر سهیلی ریاست محترم دانشکده علوم ریاضی ضمن خوش آمدگویی به مهمانان و مدعوین آغاز کر مراسم بودند و صحبت هایی پیرامون ریاضی و مشکلات آن بیان نمودند .

درادامه آقای دکتر میرزاوزیری هئیت علمی دانشکده علوم ریاضی ، آقای صفاریان پور مجری و تهیه کننده در شبکه چهار و آقای دکتر نوروزی به بررسی روش های یادگیری ریاضی پرداختند .

ما در رویدادهای منحصر به فرد قصد داریم از اهمیت یادگیری ریاضی ، مشکلات پیش رو و روش های جذاب برای انجام آن سخن بگوییم .

در طی این مراسم دکتر میرزاوزیری با طرح سئوال ریاضی شور و حرارت خاصی به جلسه دادند که در آخر به نفرات برتر جوائزی اهداء شد .