من برای انتخاب خود دلایل بسیاری دارم

دانشکده علوم ریاضی دانشگاه فردوسی مشهد برای راهنمایی داوطلبان آزمون سراسری در انتخاب رشته دانشگاهی، سخنرانی با عنوان " من برای انتخاب خود دلایل بسیاری دارم" را در سالن دکتر بزرگ نیای این دانشکده برگزار کرد.

دکتر مجید میرزا وزیری، استاد گروه ریاضی محض و گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه فردوسی مشهد، در ساعت 10:30 روز شنبه 21 مرداد 96، طی نشستی با داوطلبان آزمون سراسری گروه ریاضی، ضمن معرفی رشته های مهندسی کامپیوتر، ریاضیات و کاربردها، آمار و کاربردها و علوم کامپیوتر، سرفصل این رشته ها را برای داوطلبان گروه ریاضی و فیزیک بیان نمود.

این برنامه به همت معاونت آموزشی و فرهنگی دانشکده علوم ریاضی و با هدف کمک به داوطلبان رشته ریاضی و فیزیک آزمون سراسری در انتخاب رشته و همچنین معرفی توانمندی های دانشکده علوم ریاضی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

index