برگزاری نشست علمی استادان ریاضی مدعو از دانشگاه های مسکو، سئول و شانگهای با دانشجویان دکترای دانشکده علوم ریاضی

معاونت پژوهش و فناوری دانشکده علوم ریاضی، نشست تخصصی با حضور پروفسور ولادیمیر منویلوف از دانشگاه ایالتی مسکو، پرفسور سئونگ هئوک کی از دانشگاه ملی سئول و پروفسور چیانگ شیانگ شو از دانشگاه نرمال شانگهای را برای دانشجویان دکتری این دانشکده از ساعت 12 الی 13:30 روز شنبه 19 اسفند در سالن شورای این دانشکده برگزار کرد.
در این نشست، استادان مدعو به سوال های دانشجویان دکتری پیرامون سیستم تربیت دانشجویان دکتری در دانشگاهشان، انتخاب موضوع رساله، نگارش مقاله و انتشار آنها، رده بندی نشریات علمی و . . . پاسخ دادند و به ارائه راهنمائی های ارزنده ای همت گماشتند.
لازم به ذکر است این ریاضیدانان برای شرکت در سمینار تخصصی نظریه عملگرها و کاربردهای آن در دانشگاه بجنورد با همکاری دانشگاه فردوسی مشهد و به دعوت دکتر محمد صال مصلحیان حضور داشتند.