با حضور مدیر کل سازمان آموزش فنی و حرفه ای استان خراسان رضوی در دانشکده علوم ریاضی ظرفیت های مهارت افزایی دانشجویان بررسی شد

مهندس افشین رحیمی گل خندان، مديركل سازمان آموزش فني و حرفه‌اي استان خراسان رضوی به همراه مهندس خراسانی، معاون آموزش و پژوهش این سازمان به منظور استفاده از ظرفيت اين سازمان براي مهارت افزايي دانشجويان دانشكده علوم ریاضی، همچنین آشنايي و تبادل‌نظر درخصوص استفاده حداكثري از اين ظرفيت، ساعت 12 روز شنبه 15/10/97 در این دانشکده حضور یافت.
در این نشست که با حضور هیأت رئیسه و جمعی از اعضای هیأت علمی دانشکده علوم ریاضی برگزار شد، راهكارهاي اجرايي برای  افزايش توان اشتغال‌پذيري دانشجويان دانشكده طرح و بررسی شد. در پایان این نشست، تفاهم نامه همکاری بین سازمان آموزش فنی و حرفه ای استان خراسان رضوی و دانشکده علوم ریاضی به امضا رسید.

IMG 6863IMG 6866IMG 6844IMG 6850IMG 6852