سخنراني عضو هیات علمی دانشکده علوم ریاضی و رئیس پارک علم وفناوری آقای دکتر رضا قنبری

سخنراني عضو هیات علمی دانشکده علوم ریاضی و رئیس پارک علم وفناوری،آقای دکتر رضا قنبری روز یکشنبه تاریخ 28 مهرماه سال 98 با حضور دانشجویان و هیات رئیسه محترم، با عنوان" از ریاضی تا دانش بنیان"   با هدف آشنایی بیشتر با پارک علم و فناوری استان توسط ایشان برگزار گردید.لازم به ذکر است سخنرانی بعدی گروه ریاضی کاربردی با سخنرانی آقای دکتر توکلی با عنوان" عددهای رنگی غالب و مغلوب گرافها" در تاریخ 19آبانماه سال جاری، برگزار خواهد شد.سخنراني عضو هیات علمی دانشکده علوم ریاضی و رئیس پارک علم وفناوری،آقای دکتر رضا قنبری روز یکشنبه تاریخ 28 مهرماه سال 98 با حضور دانشجویان و هیات رئیسه محترم، با عنوان" از ریاضی تا دانش بنیان"   با هدف آشنایی بیشتر با پارک علم و فناوری استان توسط ایشان برگزار گردید.لازم به ذکر است سخنرانی بعدی گروه ریاضی کاربردی با سخنرانی آقای دکتر توکلی با عنوان" عددهای رنگی غالب و مغلوب گرافها" در تاریخ 19آبانماه سال جاری، برگزار خواهد شد.سخنراني عضو هیات علمی دانشکده علوم ریاضی و رئیس پارک علم وفناوری،آقای دکتر رضا قنبری روز یکشنبه تاریخ 28 مهرماه سال 98 با حضور دانشجویان و هیات رئیسه محترم، با عنوان" از ریاضی تا دانش بنیان"   با هدف آشنایی بیشتر با پارک علم و فناوری استان توسط ایشان برگزار گردید.لازم به ذکر است سخنرانی بعدی گروه ریاضی کاربردی با سخنرانی آقای دکتر توکلی با عنوان" عددهای رنگی غالب و مغلوب گرافها" در تاریخ 19آبانماه سال جاری، برگزار خواهد شد.

574844 1987987424185454