برگزاری مراسم گراميداشت روز آمار و برنامه ريزي

مراسم گراميداشت روز آمار و برنامه ريزي همزمان با پنجاهمين سال تأسيس مركز آمار ايران ، صبح چهار شنبه ششم آبان ماه 1394 با حضور اساتيد، دانشجويان و متخصصان علم آمار در تالار استاد بزرگ نيا ي دانشكده علوم رياضي دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومي دانشگاه فردوسي مشهد، دراين جلسه ،بعداز خوشامدگويي خانم دكتر حبيبي راد مدير گروه آمار، دكتر شاهنوشي رئيس دانشكده كشاورزي،در رابطه با علم آمار و كاربردهاي اين رشته در اكثر رشته ها همچون آمار بيمه ، آمار كشاورزي و آمار در اقتصاد ، سخنانی ايرادنمود.

وی به اهميت نقش آمار در ارايه تصوير روشني از واقعيت هاي جامعه و شناسايي نيازها به منظور برنامه ريزي براي از بين بردن يا كاهش نيازها در كشور اشاره كرد.

سخنران بعدي، دكتر رزمخواه نماينده انجمن آمار ايران در دانشگاه فردوسي مشهد بود كه درباره انجمن آمار ايران ، به ارايه توضيحاتي پرداخت.

درادامه برگزاری مراسم گراميداشت روز آمار و برنامه ريزي ، محمدجواد سبك خيز دبير كل انجمن هاي علمي دانشجويي دانشكده رياضي در رابطه با فعاليتهاي اين انجمن سخن گفت .

براساس اين گزارش ، از ديگر برنامه هاي اين مراسم ، برگزاري مسابقه بود. به اين ترتيب كه سوالي توسط دكتر رضايي ركن آبادي - دبير علمي همايش ،براي حاضران طرح شد و  خانم اصغري دانشجوي ورودي سال 91 به این سوال پاسخ صحيح داد که جایزه به ایشان در همین مراسم تقدیم شد.

درپايان با اهداي لوح و جوايز از نفرات اول تا سوم ورودي هاي سال 91 الی 93 و كساني كه در مسابقات آمار كشوري مقام آوردند توسط دكتر عمادي و دكترسرمد اعضاي هيات علمي گروه آمار و دكتر احمدي رئيس قطب علمي داده هاي ترتيبي و فضايي تقدير شد.

amar4

amar3