برگزاری مراسم ختم قرآن كريم هديه به شهداي دانش آموز در دانشكده علوم رياضی

برگزاری  مراسم ختم قرآن كريم هديه به شهداي دانش آموز در دانشكده علوم رياضی

مراسم ختم آخرين صفحه از يك دور تلاوت روزانه قرآن مجيد در دانشكده علوم رياضي، در روز چهارشنبه 13 آبان ماه 1394بعد از اقامه نماز ظهر و عصرباحضورتعدادي از اساتيد،دانشجويان وكاركنان  در محل نمازخانه اين دانشكده برگزار شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومي دانشگاه فردوسي مشهد، ثواب قرائت ختم قرآن كريم ،نظربه تقارن با روز دانش آموز به شهداي گرانقدردانش آموز هديه شد.

درادامه اين مراسم حجت الاسلام طباطبايي - امام جماعت دانشكده علوم رياضي ، درسخناني پيرامون روز ملي مبارزه با استكباراظهار نمودند : "اساس اسلام براستكبارستيزي استواراست .چنانچه سيره مبارزاتي تمامي انبياوپيامبراكرم(ص) واهل البيت (ع)هم مؤيد اين مطلب مي باشد". همچنين ايشان اضافه نمود: استكبارستيزي مقدمه معرفت ديني محسوب مي شود.

براساس اين گزارش ، در پايان اين مجلس، دكترخشيارمنش، ريا ست محترم دانشكده با اهداي لوح تقدير از تلاش قرآني آقايان محمدآتله خاني –دانشجوي دكتري آمار،رسول رحماني ومجيد محمدي دانشجويان كارشناسي ارشدرياضي قدرداني كرد.