امام جماعت نمازخانه دانشكده علوم رياضي ،از قرائت زيارت اربعين حسيني بعدازاقامه نمازظهر وعصر روزسه شنبه 10آذرماه1394 درمحل نمازخانه اين دانشكده خبر داد.

حجت الاسلام طباطبايي ، در گفت وگو با خبرنگار روابط عمومي دانشگاه فردوسي مشهد، اظهار كرد: اين مراسم معنوي درآستانه اربعين حسيني برگزار مي شود.وي، بابيان اينكه قرائت زيارت اربعين تأثيرات به سزايي فرهنگي و معنوي براي جوانان دارد، يادآور شد:  اربعين حسيني فرصت بسيار مناسبي براي تجديد ميثاق جوانان و نوجوانان و اقشار مختلف مردم ولايي و دوستدار اهل بيت(ع) با آرمان هاي نهضت عاشورا و فرهنگ حسيني است.ايشان با اشاره به اينكه قرائت زيارت اربعين در روايات بسيار مورد تأكيد قرارگرفته است، از عموم دانشگاهيان براي حضور پرشور و گسترده در اين مراسم معنوي دعوت كرد.