s.k

به گزارش خبرنگار روابط عمومي دانشگاه فردوسي مشهد،اين سخنراني توسط آقاي دكترسعيد كيوانفر، باعنوان: » معرفي دانشگاه هاي نسل سوم و چهارم « در روز چهار شنبه 2 ديماه 1394 ساعت 12 در سالن دكتربزرگ نيا - دانشكده علوم رياضي دانشگاه فردوسي مشهد برگزار مي شود.

تغييرات سريع فرآيندهاي « اجتماعي » ، « اقتصادي » و « فناوري »در جهان امروز بر كسي پوشيده نيست. اما اين كه چقدر ما مي توانيم:

1 - اين تغييرات را درك كنيم،

2 - نقش جدي در همراهي با جامعه در اين تغييرات داشته باشيم،

3 - بتوانيم خود، سكا ندار و پيشرو در خلق و ايجاد اين تغييرات باشيم،

از سوالات كليدي هستند كه از منظرهاي گوناگون مي توا ن به آنهاپاسخ داد.در اين سخنراني برآنيم تا با نگاهي به سير تاريخي نقش دانشگا ه ها ودانشگاهيا ن در تحولات جوامع، به ضرورت تغيير پارادايم موجود ازمفهوم دانشگاه بپردازيم. پارادايمي  كه به ضرورت گذار از نسل هاي اول و دوم دانشگاهي را به نسل هاي سوم و چهارم تبيين مي كند وادامه حيات و نقش آفريني موثر دانشگاه ها را از اين طريق ممكن مي داند.