تقدیر معاون پژوهش و فناوری دانشگاه از دبیر دومین سمینار فلسفه علم

دکتر احمدرضا بهرامی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد از دکتر محمد صال مصلحیان، استاد گروه آموزشی ریاضی محض و دبیر دومین سمینار فلسفه علم برای برگزاری شایسته این سمینار قدردانی کرد.

این سمینار با هدف ایجاد بستر مناسب برای بهره گیری از توانایی های نظری دانشمندان و متخصصین برای پرداختن به مسائل و معضلات روز جوامع بشری از طریق ارتباط حوزه فلسفه علم با سایر فلسفه های مضاف چون فلسفۀ تکنولوژی، فلسفۀ دین، فلسفۀ ذهن، فلسفۀ تعلیم و تربیت برگزار شد.

لازم به ذکر است دبیری چهل و چهارمین کنفرانس ریاضی کشور، دبیری هفتمین سمینار جبر خطی کشور، دبیری شانزدهمین سمینار آنالیز ریاضی کشور، برگزار کننده چندین کارگاه آموزشی و مجری سه کارگاه ریاضی نویسی، عضویت در فرهنگستان علوم، سه دوره عضویت در شورای اجرایی انجمن ریاضی ایران و سردبیر دو نشریه بین المللی ISI از سوابق اجرایی دکتر صال مصلحیان می باشد.