همزمان با ششمين روز از دهه مبارك فجر چند تن از اساتيد ،دانشجويان و كاركنان دانشكده علوم رياضي دانشگاه فردوسي مشهد با حضور در مركز توانبخشي امام خميني (ره) واقع در بوستان ملت مشهد ، ضمن تجديد پيمان با اين عزيزان بزرگوار از صبر و رشادت هاي آنان تجيل كردند.

به گزارش خبرنگار روابط عمومي دانشگاه فردوسي مشهد،اين ديدار با تلاش مديريت دانشكده و بسيج اساتيد ، باهدف آشنايي اعضاي اين دانشكده با فداكاري هاي جانبازان و ايثارگران به منظور ترويج فرهنگ ايثار و شهادت صورت پذيرفت.

در ابتداي اين ديدار ، حجت الاسلام "دوان" مسئول هماهنگي ملاقات هاي اين مركز ،گزارش كوتاهي از مسائل مركز ارائه كردند.وي خاطر نشان كرد : "يكي از برنامه هاي مهم و ارزشمند در ايام دهه فجر ،عيادت از جانبازان است كه چه خوب است اين ديدارها در ايام ديگر سال نيز تداوم داشته باشد".

در ادامه ديدار، تعدادي از اسطوره هاي صبر و مقاومت به بيان خاطرات خود پرداختند.

يكي از اين عزيزان كه در سال( 1362 )با قطع نخاع به مقام جانبازي نائل آمده بود و اكنون بازنشسته قوه قضايي است به نكات مهمي اشاره كرد.وي گفت:"شما به عنوان جامعه دانشگاهي بگوييد چرا تظاهر،اختلاس و ...در جامعه زياد شده است؟آن هنگام كه دوران جواني ما بود ما به وظيفه خود عمل كرديم .پس چرا اكنون موارد بسيار ناراحت كننده اي در اجتماع ديده مي شود؟".او دانشگاهيان را به تحقيق در مورد اين مسائل فراخواند و اضافه كرد كه :ا ديدن برخي از فسادهاي بزرگ مالي در كشور ،بارها فرزندانم با ناراحتي دليل به جبهه رفتنم را پرسيده اند".در خاتمه بيان داشت :"ما براي خدا رفتيم و منتي به كسي نداريم ولي از دانشگاهيان ميخواهم كه با قلم هاي خود ،وجدان جامعه را بيدار نگه دارند".

جانباز ديگر ي گفت :" من از اعضاي ارتش بودم وليكن اگر بسيجيان نبودند امروز اين خاك وطن برايمان باقي نمانده بود".همچنين ايشان براي نسل جوان و دانشجويان عزيز آرزوي موفقيت كردند. سرهنگ بازنشسته -آقاي علوي گفتند :" ما دو خانه داريم،يكي خانه خودمان است و ديگري خانه پدربزرگ(استعاره ازمرحمت امام)".ايشان با دعا براي شادي روح مطهر امام (ره)،فراهم آمدن فضاي اين مركز را از بركات رهبر فقيه انقلاب برشمردند و بيان داشتند :"در عمليات هاي مختلف شركت داشتيم از جمله عمليات شكستن حصر آبادان كه به دستور امام خميني (ره)انجام شد".اين عزيز اضافه كرد :"فرزندم دانش آموخته دانشگاه فردوسي مشهد است".همچنين حجت الاسلام "كاشف" از اعضاي دوره اول شوراي اسلامي شهر مشهد مقدس ، نيز در بين اين بزرگواران حضور داشتند كه با مناعت طبع ستودني، حتي از معرفي خود به جمعيت خودداري كردند.

بر اساس اين گزارش،يكي از جانبازان گرانقدر اعلام نمودند كه حدود (37)سال است كه در اين آسايشگاه به سر مي برند.جانباز ديگري كه اهل شهر كاشمر بودند با گراميداشت ياد شهيد "مدرس"  اشاره داشتندبه اينكه الان، مزار اين آيت اله شهيد زيارتگاه مردم شهر است و  اثري از "رضا خان" برجاي نمانده است.

گفتني است در پايان اين ديدار ،عطر و بوي اين عزيزان بزرگوار،در عمق وجود ملاقات كنندگان اثر كرده بود و حال و هواي آنان را تعالي بخشيده بود.