421307090 111683

در طي اين سخنراني ،با هدف آشنايي عموم دانشجويان وافزايش انگيزش همچنين خودباوري بيشترآنان، اساتيد گروه رياضي كاربردي دانشكده علوم رياضي معرفي شدند و در مورد تخصص و فعاليت هاي علمي ايشان مطالبي ارائه شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومي دانشگاه فردوسي مشهد، سخنراني عمومي دكتر اصغر قرباني با حضور اساتيد ودانشجويان رشته ي رياضي در(24)بهمن ماه1394 ساعت 12 درسالن همايش دكتر بزرگ نيا برگزار گرديد.

درابتداي اين جلسه،دكترقرباني، به شرح مختصري از خدمات تعدادي ازاساتيد ازجمله دكترافشارنژاد،توتونيان،طارقيان،تقي زاده،علم الهدايي،كرايه چيان ،در زمينه ي توليد علم و تربيت دانشجويان پرداخت. بخش دوم جلسه نيز،به پرسش و پاسخ گذشت.در اين بخش،پرسشي مطرح شد ،مبني بر اينكه، آيا ايجاد رشته ي تحصيلي "رياضيات مالي" در دانشكده علوم رياضي امكانپذيراست؟ درپاسخ به اين سوال، دكتر قرباني و دكتر گچ پزان (به عنوان مديرگروه آموزشي رياضي كاربردي) ، توضيح دادند:ارائه اين رشته ،احتياج به فراهم آوردن زير ساخت هاي فراوان دارد .  مديريت دانشكده تاكيد دارد كه مهم‌ترين مساله براي تاسيس اين رشته ، اين است كه امكان جذب هيات علمي شايسته به وجود بيايد. گفتني است اين سخنراني با استقبال خوب دانشجويان مواجه شد.