sal.mosleheyan copy1دکتر احمدرضا بهرامی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد از دكتر محمد صال مصلحيان ، استاد گروه آموزشی ریاضی محض دانشکده علوم ریاضی و دبير چهارمين سمينار آناليز تابعي و كاربردهاي آن برای برگزاری شایسته این کنفرانس قدردانی کرد.

چهارمين سمينار آناليز تابعى و كاربردهاى آن با حضور مسئولان دانشگاه فردوسى مشهد و با حضور ٢٠٠ نفر از اعضاى هيئت علمى و دانشجويان دكترى سراسر كشور و دو رياضيدان برجسته از كشورهاى مجارستان و لهستان به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه 12 و 13 اسفند ماه 94 برگزار شد.

لازم به ذکر است در طی دو روز برگزاری این سمینار ،کارگاه سیستم های دینامیکی و میزگرد برنامه آموزشی جدید دوره دکترای آنالیز ریاضی نیز برای شرکت کنندگان برگزار شد.

همچنین در این سمینار جایزه آنالیز تابعی که هر سال به یکی از دانشجویان جاری و یا دانش آموختگان چهارسال اخیر دکترای آنالیز ریاضی کشور که دارای مقالات شاخصی باشد اهدا می شود نیز اهدا شد