photo 2016-04-30 13-53-29

به مناسبت جشنواره آموزش ، ميزگرد بررسي آموزش موثر و نقش تكنولوژي با بيانات آقايان دكتر ابراهيمي، دكتر رزمخواه، دكتر رمضانيان و دكترميرزاوزيري، با حضورتعدادي ازاساتيدودانشجويان اين دانشكده در روز شنبه 11 ارديبهشت ماه1395، ساعت 12تا14،در سالن دكتربزرگ نيا اين دانشكده برگزار شد.

به گزارش خبرنگارروابط عمومي دانشگاه فردوسي مشهد،دراين ميزگرد،مباحثي پيرامون چگونگي آموزش موثر ،همچنين اينكه تكنولوژي چيست وچه كارايي دارد؟توسط سخنرانان مطرح شد.درضمن تعدادي ازاساتيد حاضردرجلسه مباحث چالش برانگيزي دراين حوزه ازجمله اينكه 1-آموزش موثربدون انجام پژوهش امكان ندارد،2- لزوم تنوع كاربرد تكنولوژي در واحدهاي متفاوت آموزشي 3- تكنولوژي درانتقال حس وپرورش يادگيرندگان نقش چنداني نمي تواند اجراكند ،رامطرح نمودند كه پاسخ مناسب ازسوي سخنرانان ارايه گرديد.