IMG 3850

مراسم تجليل از همكاران بخش خدمات دانشكده علوم رياضي ، همزمان باروزجهاني كاروكارگر،روز يكشنبه 12 ارديبهشت ماه 1395توسط هيات رييسه اين دانشكده انجام گرديد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومي دانشگاه فردوسي مشهد ،در اين جلسه آقاي دكتر خشيارمنش (رئيس محترم دانشكده علوم رياضي )ضمن گراميداشت هفته كاروكارگر ،طي سخنان كوتاهي از تلاش وكوشش همكاران باتوجه به وسعت كاري زياد ،نظر به واگذاري امورخدمات دانشكده به صورت حجمي ،تشكرنمود.در پايان اين مراسم  اين عزيزان با اهداء لوح سپاس توسط رياست دانشكده تجليل شدند.

براساس اين گزارش ،دربخشي ازاين لوح آمده است :" كارگران بازوان حركت هر جامعه اي به سوي رشد، تعالي و شكوفايي هستند. روز كارگر  بر جنابعالي كه با خلاقيت و تلاش خود زمينه ساز شكوفايي و اعتلاي همه جانبه كشور مي شويد، مبارك باد".