photo 2016-05-03 13-16-30

به مناسبت بيست و پنجم رجب سالروز شهادت امام موسي كاظم (ع) ، در سوگ شهادت اين امام مظلوم ، حجت الاسلام طباطبايي-امام جماعت دانشكده علوم رياضي ،درنمازخانه اين دانشكده سخناني بيان كرد .

به گزارش خبرنگار روابط عمومي دانشگاه فردوسي مشهد، -امام جماعت دانشكده علوم رياضي مابين اقامه نماز ظهر و عصر ، طي سخنراني كوتاهي به نقل روايتي ازكتاب « منتهي الآمال، ج 2/ص 216» پرداخت.

براساس اين گزارش، حجت الاسلام طباطبايي اشاره نمودند،صفوان ، روزي خدمت امام موسي عليه السلام رسيد؛ آن حضرت به او فرمودند: همه چيز تو خوب و نيكوست جز يك چيز!پرسيد: "فدايت شوم! آن چيست؟"امام فرمودند: "اينكه شتران خود را به اين مرد (يعني هارون، خليفه وقت عباسي) كرايه مي‌دهي."صفوان گفت: "من از روي حرص و شكم سيري و لهو، چنين كاري نمي كنم. چون او به حج رفته است شتران خود را به او كرايه داده‌ام. خودم هم خدمت او را نمي كنم و همراهش نمي روم، بلكه غلام خود را همراه او مي فرستم."امام فرمودند: "آيا از او كرايه طلب داري؟"گفت: "آري!"امام فرمود: "آيا از او كرايه طلب داري؟"گفت: "آري!"امام فرمود: "آيا دوست داري او زنده بماند تا كرايه ات به تو برسد؟"صفوان گفت: "آري!"حضرت فرمودند: "كسي كه دوست داشته باشد بقاي آنها را، از آنان خواهد بود و هر كس كه از آنان باشد، جايگاهش دوزخ خواهد بود."