mat

به حول وقوه الهي ،نخستين كارگاه آموزشي و پژوهشي « نرم افزار متلب براي همه»باحضوراساتيد مدعو، دانشجويان و شركت كنندگاني از كشور عراق روزهاي چهارشنبه وپنجشنبه  22 و 23 ارديبهشت 1395 در دانشكده علوم رياضي،دانشگاه فردوسي مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومي دانشگاه فردوسي مشهد، مدرسين اين كارگاه آقايان دكتركاميابي گل وفرشچيان همچنين خانمها اكبري مطلق ومهماندوست بودند. مركز پژوهشي كاربرد موجك ها درسيستمهاي خطي وغيرخطي با همكاري قطب علمي آناليز روي ساختارهاي جبري و قطب علمي مدلسازي و محاسبات در سيستم هاي خطي و غيرخطي، باهدف آشنايي اعضاي هيات علمي و دانشجويان با نرم افزارمتلب، قراراست پس ازاين دوره مقدماتي ، درادامه دومين وسومين كارگاه "متلب "رادرسطوح محتوايي تخصصي در دانشكده علوم رياضي برگزار نمايد.