photo 2

با تلاش بسيج دانشجويي دانشكده علوم رياضي ،با حضور جمعي ار اساتيدودانشجويان دانشكده علوم رياضي، همايش بررسي كاربرد رياضيات در علوم نظامي دراين دانشكده برگزارشد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومي دانشگاه فردوسي مشهد ، در اين همايش كه  درروز چهار شنبه 12 خرداد ماه 1395، برگزار شد، آقاي اميرباقري - دانشجوي دكتري رشته هوا- فضاي دانشگاه فردوسي مشهد، ، ضمن بحث درمورد كاربرد رياضيات در علوم نظامي،باذكر مثال هايي  براي دانشجويان حاضر، چگونگي  بهره مندي از مقررات طرح پروژه تحقيقاتي جهت كسر خدمت سربازي را براي آنان توضيح داد. در خاتمه جلسه دانشجويان پرسش هايي را مطرح  كردند كه توسط اميري پاسخ داده شد.

گفتني است، مشمولان داراي مدرك كارشناسي ارشد و بالاتر مي توانند با انتخاب پروژه تحقيقاتي در موضوعات منطبق با مسائل رفاهي و امنيتي كشور بين دو تا (نوزده)ماه كسر خدمت دريافت كنند.