index52454به مناسبت درگذشت دکتر حامد رضا طارقیان عضو هیئت‌علمی دانشکده علوم ریاضی دانشگاه، دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد طی پیامی این مصیبت را به خانواده محترم ایشان و جامعه دانشگاهیان بزرگوار تسلیت گفت.

در این پیام آمده است:

هواللطيف

از شمار دو چشم یک‌تن كم

وز شمار خرد هزاران بيش

خبر تأسّف بار درگذشت همكار گران‌قدر دكتر حامد رضا طارقيان، استاد رياضي دانشگاه فردوسي مشهد اندوه عظيمي بر دل دانشگاهيان نشاند. بزرگ‌مردی كه نه‌تنها در عرصه علم و دانش كه در عرصه اخلاق و انسانيت سرآمد بود؛ استادي كه با دقت و دلسوزي تمام، در تربيت دانش‌آموختگان فرهيخته همّت گمارد.

خدمات ارزنده ايشان در زمان تصدي رياست دانشكده علوم رياضي و رئيس كميسيون تخصصي گروه علوم پايه هيأت مميزه و مدير نظارت و ارزيابي دانشگاه همواره در كارنامه پرافتخار علمي دانشگاه بزرگ فردوسي مشهد جاودان خواهد ماند.

از خداوند متعال براي آن مرحوم كه تجلّي صفات لطيف الهي بود، علوّ درجات و براي خانواده داغدار و همكاران و دانشجويان به سوگ نشسته استاد، صبر و شكيبايي آرزومندم.

ياد و نام استاد طارقيان زنده و مانا و راهش پر رهرو باد!

دكتر محمد كافي

رئيس دانشگاه فردوسي مشهد