نشست صمیمانه هیأت رئیسه دانشکده علوم ریاضی با اعضای هیأت علمی این دانشکده ساعت 12 تا 13:30 روز شنبه 21/7/97 در اتاق شورای دانشکده برگزار شد.
در آغاز این نشست دکترعلیرضا سهیلی، رئیس دانشکده علوم ریاضی ضمن خوشامدگویی به حاضران و تشکر برای همکاری هایی که بصورت مشاوره انجام شده است، از آنان خواست تا نقطه نظرهای خود را بوسیله اتوماسیون یا هر طریقی که برایشان امکان دارد برای ایشان ارسال کنند.
دکتر سهیلی اصلاح ساختارهای دانشکده و توسعه و تنوع بخشی به فعالیت های اثربخش را دو موضوع مشخصی عنوان کرد که در دو سال گذشته در برنامه ریزی ها مورد توجه قرار گرفته است و کاربردی کردن علوم ریاضی را از اهداف مشخص خود برای ارتقا دانشکده برشمرد. دکتر سهیلی همچنین با اشاره به مصوبات آموزشی جدید دانشگاه که از مهر ماه برای اجرا ابلاغ شده است از اعضای هیأت علمی خواست اگر در این خصوص نقطه نظری دارند ارائه دهند تا پس از جمع بندی در جلسه ای که به زودی با حضور معاون آموزشی دانشگاه  برگزار خواهد شد طرح و بررسی شود.
 رئیس دانشکده علوم ریاضی همچنین به اهمیت فعالیت های پژوهشی و طرح افزایش توانمندی و دستاوردهای علمی دانشکده اشاره کرد و اظهار داشت درحوزه پژوهشی به اهدافی که در سال نخست داشتیم نائل شدیم. مطالبات پژوهشی همکاران پشتیبانی شده و نتایج سال اول نشان دهنده جهت گیری کیفی سازی مقاله ها می باشد.
دکتر سهیلی در ادامه کارآفرینی و مهارت افزایی و درآمد زایی با انعقاد تفاهم نامه ها و قراردادهای ارتباط با جامعه را دو موضوع مهمی عنوان کرد که نیاز است بیش از پیش به آنها توجه شود. وی در همین رابطه به جلساتی که با سازمان فنی و حرفه ای برای مهارت افزایی دانشجویان کارشناسی و تحصیلات تکمیلی برگزار شده، اشاره کرد. رئیس دانشکده علوم ریاضی بین المللی سازی را نیز از دیگر موضوعات مورد توجه دانشکده عنوان و از اعضای هیأت علمی که در این خصوص آمادگی دارند دعوت به همکاری کرد.
دکترمحمد صال مصلحیان، معاون پژوهشی دانشکده نیز ضمن ارائه گزارشی از مقاله های JCR اعضای هیأت علمی دانشکده به اهمیت مقاله های آنان در رده بندی دانشکده در دانشگاه اشاره کرد و  از آنان خواست تا اطلاعات مربوطه به مقاله های پذیرفته شده یا چاپ شده خود را در پرتال وارد کنند. وی همچنین وضعیت ویراستاری مقاله ها را که در قالب طرح افزایش توانمندی و تولیدات علمی دانشکده صورت می گیرد مطلوب توصیف کرد.
دکتر مصلحیان در ادامه ضمن ارائه گزارشی از وضعیت مقاله ها و نسبت رتبه بندی اعتبار آنها، با بیان اینکه وضعیت کلی پژوهشی رو به بهبود است افزایش رشد مقاله های با رتبه بندی بالاتر را حرکتی امید بخش دانست. معاون پژوهشی دانشکده همچنین گزارشی از طرح افزایش توانمندی و تولیدات علمی دانشکده را برای حاضران بیان کرد و با تأکید بر اینکه هدف این طرح حمایت از دانشجویان و دانش آموختگان تحصیلات تکمیلی و به ویژه دکترا بوده است از اعضای هیأت علمی خواست در راستای افزایش کمی و کیفی فعالیت های پژوهشی،  دانشجویان را برای بهره مندی بیشتر از این طرح راهنمایی کنند.
دکتر رزمخواه، معاون آموزشی -فرهنگی دانشکده نیز به دو موضوع سامانه آحفا و بارگذاری طرح درس پرداخت و از مشارکت قابل توجه اعضای هیأت علمی دانشکده علوم ریاضی در این خصوص قدردانی کرد. به این نکته نیز اشاره شد که سامانه آحفا فرصتی برای فعالیت های آموزشی است که تا کنون دیده نمی شده اند. امتیازهای در نظر گرفته شده برای بارگذاری طرح درس، سخنرانی های همایش ها و سخنرانی های علمی در سطح دانشکده و دانشگاه، طرح سوال های آزمون کارشناسی و کارشناسی ارشد، مسابقه های علمی، همکاری با کالج برای برگزاری دوره های مهارت افزایی از جمله مواردی بود که توسط معاون آموزشی فرهنگی دانشکده تاکید شد. وی با بیان اینکه طرح درس، یکی از شاخص های سند راهبردی دانشکده محسوب می شود، از آنان خواست تا با همراهی بیشتر خود دانشکده را در این شاخص سرآمد سازند. تقاضای دیگر معاون آموزشی دانشکده  از کلیه اعضای هیات علمی این بود که نقطه نظرات و پیشنهادات سازنده خود در خصوص سامانه آحفا و مصوبات اخیر معاونت آموزشی را ارائه دهند تا در نشست های مربوطه بررسی شود. تکمیل برنامه حضورهفتگی اعضای هیأت علمی با ذکر نام دانشجو برای ساعات در نظر گرفته شده برای راهنمایی و مشاوره از دیگر تقاضاهای معاون آموزشی دانشکده بود. معرفی سامانه اندرویدی برای حضور و غیاب دانشجویان، از جمله موضوعات دیگری بود که توسط دکتر رزمخواه مطرح شد و بدین وسیله از کلیه همکاران خواست تا با انجام این کار ساده، امتیازات آموزشی خود را افزایش دهند.
در ادامه این نشست، اعضای هیأت علمی دانشکده علوم ریاضی ضمن بحث و تبادل نظر با یکدیگر و اعضای هیأت رئیسه دانشکده، به بیان دیدگاه های خود پرداختند و پیشنهادها و انتقادهای خود را برای ارتقا هر چه بیشتر دانشکده بیان کردند.

IMG 3650IMG 3653