تاریخ: ۱۴۰۴/۰۲/۰۶
به گزارش روابط عمومی دانشکده، در اولین روز از دهه سرآمدی آموزشی، نشست معاون آموزشی دانشگاه با هیأت رئیسه و مدیران گروههای آموزشی دانشکده علوم ریاضی در روز شنبه، ۶ اردیبهشتماه ۱۴۰۴ در محل این دانشکده برگزار شد.
در این جلسه که با حضور دکتر فخلعی (معاون آموزشی دانشگاه)، دکتر ساده (مشاور معاون آموزشی)، دکتر قلندریان (مدیر برنامهریزی و توسعه آموزش)، دکتر قرونه (مدیر خدمات آموزشی)، دکتر سرمد (رئیس گروه نظارت و ارزیابی آموزشی)، دکتر اعظمی (رئیس کالج دانشگاه)، دکتر سجاسی قیداری (رئیس گروه شناسایی و هدایت استعدادهای برتر) و دکتر شریعتی (رئیس برنامهریزی و توسعه آموزشی) همراه بود، مسائل آموزشی دانشکده علوم ریاضی مورد بررسی قرار گرفت.
دکتر مصلحیان، رئیس دانشکده علوم ریاضی، در آغاز جلسه با خوشامدگویی به حاضران، بر اهمیت آموزش و تربیت نیروی انسانی متخصص و شایسته تأکید کرد و یادآور شد که این موضوع همواره از اولویتهای اصلی دانشگاه بوده است.
سپس دکتر فخلعی، معاون آموزشی دانشگاه، با تبریک هفته سرآمدی آموزش، به تشریح رویکردها، اهداف و شرایط فعلی نظام آموزشی پرداخت و اقدامات لازم برای توسعه و ترسیم شبکه آموزشی دانشکده علوم ریاضی را بهعنوان نقطه عطفی در تحولات علوم پایه برشمرد.
دکتر ساده، مشاور معاون آموزشی، هدف این نشست را بحث و بررسی دقیق مسائل آموزشی بهمنظور دستیابی به رویکردی منسجم و نظاممند عنوان کرد.
در ادامه، دکتر قلندریان، مدیر برنامهریزی و توسعه آموزش، به موضوع تحولات آموزشی، کیفیت پذیرش دانشجویان و نظارت بر فرآیندهای آموزشی اشاره کرد و بر لزوم ارائه راهکارهای منطقی در این زمینه تأکید نمود.
دکتر شریعتی، رئیس برنامهریزی و توسعه آموزش، نیز بر هماهنگی برنامههای درسی با مصوبات وزارت علوم تأکید کرد و بر ضرورت تدوین برنامههای درسی مدون برای تمامی رشتههای دانشکده علوم ریاضی اشاره داشت.
دکتر سرمد، رئیس گروه نظارت و ارزیابی آموزشی، به بیان نکاتی در خصوص مسائل مطرحشده در کمیسیون موارد خاص دانشگاه پرداخت.
در پایان جلسه، دکتر توکلی (مدیر گروه ریاضی کاربردی)، دکتر خشیارمنش (مدیر گروه ریاضی محض) و سرکار خانم محمدی (کارشناس مسؤول آموزش دانشکده علوم ریاضی) به ارائه پیشنهاداتی درخصوص چالشهای آموزشی دانشکده ازجمله کمیسیون موارد خاص، الزامات مدرک زبان، آزمون جامع، برنامههای درسی و جذب دانشجویان مستعد پرداختند.
این نشست با بحث و تبادل نظر درخصوص راهکارهای بهبود کیفیت آموزشی به کار خود پایان داد.