Mathlab

اين كارگاه از مجموعه كارگاه‌هاي آموزش متلب، با هدف گسترش فرهنگ استفاده از نرم افزار «متلب»و آشنايي با كاربردهاي تخصصي اين نرم افزار، در بين اعضاي هيات علمي و دانشجويان ، از ساعت ۱۴الي ۱۸چهارشنبه ۲۶آبان‌ماه دردانشكده علوم رياضي  آغاز شد و ادامه آن در روز پنچ شنبه ۲۷آبان‌ماه از ساعت ۸الي ۱۳انجام يافت.

به گزارش خبرنگار روابط عمومي دانشگاه فردوسي مشهد،مركز پژوهشي كاربرد موجك‌ها در سيستم هاي خطي و غير خطي دانشكده علوم رياضي دانشگاه فردوسي مشهد با همكاري قطب علمي آناليز روي ساختارهاي جبري و قطب مدل سازي و محاسبات در سيستم‌هاي خطي و غير خطي، اين كارگاه را برگزار كرد.در شروع كارگاه، آقاي دكتر رجبعلي كاميابي‌گل، در رابطه با ضرورت به كارگيري شيوه‌هاي نوين آموزشي و پژوهشي، و همچنين كاربردهاي مختلف نرم افزار متلب در زمينه‌هايي از قبيل پردازش سيگنال هاي صوت و تصوير، كاربردهاي پزشكي و تشخيص سرطان، كاربردهاي نظامي، زمين‌شناسي، استخراج نفت، زلزله شناسي، ستاره شناسي، صنايع غذايي، نساجي، راهنمايي و رانندگي، فشرده سازي اطلاعات، جرم شناسي، تشخيص هويت توضيحاتي ارايه كردند. همچنين مدرسين اين كارگاه آقاي رامين فرشچيان و خانم ماهره مهماندوست با كمك خانم فاطمه عزيزي بودند. شركت كنندگان با جنبه هاي مختلف نرم‌افزار آشنا شدند و در حين برگزاري بصورت عملي و در قالب تمرينات متعدد به كار با نرم‌افزار پرداختند.

براساس اين گزارش، تكرار اين سطح ازكارگاه و سطح‌هاي پيشرفته ۲و ۳به زودي برگزار مي شود.گفتني است، براي اولين بار توسط آقاي دكتر كاميابي، آموزش نرم‌افزار متلب همراه با درس مباني ماتريس‌ها و جبرخطي در دانشكده رياضي شكل گرفت و اجرا شد.همچنين ايشان استفاده از نرم‌افزار ميپل در آموزش رياضي عمومي رانيز از سال 1378شروع كردند​.