دکتر رامین فعال گندمکار،  دانش آموخته دانشگاه فردوسی مشهد به راهنمایی دکتر حمید رضا ابراهیمی وشکی، استاد دانشکده علوم ریاضی دانشگاه فردوسی مشهد  با مقاله منتخبKasprzak, Paweł. Group-like projections for locally compact quantum groups. J. Operator Theory 80 (2018), no. 1, 153—166  و مقاله ای در  Bull. Aust. Math. Soc.  بر اساس بالاترین مجموع امتیازهای داده شده توسط داوران، به عنوان برنده نهمین جايزه آناليز تابعي 2019 از بین 24 نامزد انتخاب شد.
مراسم اهداي گواهي، نشان، بن خرید کتاب از انتشارات دانشگاه دوک امریکا، و سكه طلا در پنجمین سمینار نظریه  عملگرها و کاربردهای آن (دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان) در روز چهارشنبه 22 اسفند ماه سال 1397 در دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان برگزار گردید.
گفتنی است این جایزه در سال 2010 توسط دکتر محمد صال مصلحیان، استاد دانشکده علوم ریاضی دانشگاه فردوسی مشهد بنیان گذاشته شده است و طبق مقررات آن، هیأت داوری جایزه، متشکل از ریاضیدانان تراز اول بین المللی (غیر ایرانی و عضو تحریریه مجلات JCR ) هستند.

IMAG7748IMAG7745IMG 3842IMG 3844