سخنرانی دکتر هما مجد پژوهشگر پسا دکتری انستیتوی سلولهای بنیادی دانشگاه كاليفرنيا-سان فرانسيسكو در رابطه با كويد-19 و استفاده از فناوری سلولهای بنیادی انسان برای کشف داروی این بیماری در روز شنبه 27 دی ماه سال ۱۳۹۹ ساعت 10 به همت دفتر توسعه همکاری بین المللی دانشکده علوم ریاضی و به صورت آنلاین برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر هما مجد بیان کردند که این سخنرانی نتایج مقاله مستخرج از پروژه تیم تحقیقاتی دکتر فرانک فتاحی و دکتر هانی گودرزی با عنوان Androgen Signaling Regulates SARS-CoV-2 Receptor Levels and Is Associated with Severe COVID-19 Symptoms in Men میباشد که در مجله cell stem cell به چاپ رسیده است.
ایشان در ادامه اهمیت سلولهای بنیادی در تحقیقات پزشکی و کنترل روند بیماری کووید 19 را بیان کردند.
دکتر هما مجد با تشریح سیستم بوجود آمده بر پایه سلولهای بنیادی، در مورد روند بررسی داروهای مورد تایید FDA و کشف داروهای کاندید که گیرنده ویرویس را کاهش میدهند، توضیحاتی ارائه دادند.
و در ادامه با بررسی پروتئین های هدف این داروها، نقش مسیر آندروژنی در تنظیم گیرنده ویرویس در سطح سلول و اهمیت میزان تستوسترون در درصد ابتلا به این بیماری را نشان دادند.
ایشان در انتهای سخنرانی درسهای ارزشمند حاصل از کار تیمی در این پروژه را بیان کردند.
« سخنرانی دکتر هما مجد پژوهشگر دانشگاه كاليفرنيا-سان فرانسيسكو در رابطه با كويد-19»
- تعداد بازدید: 617