روز شنبه 17 اردیبهشت ماه 1401 به مناسبت هفته سرآمدی آموزش، سخنرانی روش های علم داده، فراخوانی داده های ثبتی و رسمی، مدلسازی و پیش بینی توسط آقای دکتر مهدی جباری نوقابی، دانشیار محترم گروه آمار دانشکده علوم ریاضی برگزار شد.
در ابتدای این سخنرانی، آقای دکتر مهدی جباری به بیان معانی آمار و مقیاس های آماری پرداخته و ضمن ارائه مثالهایی از جامعه آماری، واحد و متغیر آماری روشهای آمارگیری و سرشماری را توضیح دادند.
ایشان در ادامه توضیحاتی در خصوص Application Programming Interface (API) که یک رابط نرم افزاری می باشد را ارائه داده و مثال هایی از فراخوانی داده های مختلف با نرم افزار R زدند و مسیر مدلسازی و پیش بینی را با این نرم افزار شرح دادند و مثالهای واقعي در فراخواني برخط داده هاي كوييد و رمز ارزها، مدل سازي و پيش بيني آن ها و مقالات چاپ شده در این زمینه ارائه دادند.

drjabbarihafteamoozesh1401