روز یکشنبه 18 اردیبهشت ماه 1401 به مناسبت هفته سرآمدی آموزش، سخنرانی طراحی سرفصل دروس کارشناسی براساس بازار کار توسط آقای دکتر رسول رمضانیان، استادیار محترم گروه ریاضی کاربردی دانشکده علوم ریاضی برگزار شد.
در ابتدای این سخنرانی، آقای دکتر رمضانیان دانشگاه را یک کارخانه تولید آموزش و پژوهش دانست که این کارخانه بایستی با تحقیقات بازار نیاز مشتریان خود را درک کرده و مبتنی بر آن نیازها و باتوجه به توانمندی های خود، اهداف تولید را مشخص کند. ایشان بازار دانشگاه را بازار کار و صنعت بیان کرده و لازم دانستند که دانشگاه برای بازار کار و  صنعت، آموزش و پژوهش تولید کند.
ایشان در ادامه با ارائه مثال هایی دانشگاه های حال را معرفی کرده و به بیان ویژگی دانشگاه های آینده در متاورس پرداختند.
دکتر رمضانیان توضیحاتی درخصوص استانداردهای روزمه و مصاحبه کاری ارائه دادند و در انتها چگونگی طراحی برنامه درسی و سرفصل مبتنی بر بازار کار را شرح دادند.

bazarkarramezanian1401