روز یکشنبه 18 اردیبهشت ماه 1401 به مناسبت هفته سرآمدی آموزش، کارگاه آشنایی با علم داده کاوی با استفاده از نرم افزار SPSS Modeler، توسط آقای دکتر امید سلیمانی فرد، دانشیار محترم گروه ریاضی کاربردی دانشکده علوم ریاضی و سرکار خانم زهره عباس‌نیا دانش آموخته کارشناسی ارشد آمار این دانشکده برگزار شد.
در ابتدای این کارگاه، آقای دکتر سلیمانی فرد به طور مختصر درباره نرم افزار SPSS Modeler توضیحاتی دادند و به برخی از ویژگی‌های آن برای پژوهش هایی در سطح کارشناسی و کارشناسی ارشد پرداختند. سپس خانم عباس نیا با مروری اجمالی به مراحل داده کاوی به اهمیت این علم در کمک به کشف دانش از داده های بی شماری که هر روزه تولید می شود پرداختند.
 ایشان در ادامه با ذکر یک مثال عملی و واقعی در زمینه پزشکی ساخت یک مدل داده کاوی بر اساس درخت تصمیم توسط نرم افزار SPSS Modeler را با جزییات ارائه دادند.

spsskargahsoleimani1401