روز سه شنبه 20 اردیبهشت ماه 1401 مراسم گرامیداشت هفته سرآمدی آموزش برگزار شد. در ابتدای این مراسم، از کتاب های نفیس دانشگاهی که از طرف آقای دکتر بهمن هنری، استاد پیشکسوت گروه ریاضی محض به کتابخانه دانشکده اهدا شده بود، رونمایی شد. دکتر عبدالحمید رضائی رکن آبادی، رئیس محترم دانشکده علوم ریاضی از اهمیت علوم پایه در کشور سخن گفته و از توجه مستمر دکتر هنری به دانشکده تشکر و قدردانی کردند. در ادامه مراسم از دو تابلوی نفیس تاریخچه ریاضیدانان که توسط آقای مجاور، همکار بازنشسته دانشکده علوم تربیتی به دانشکده علوم ریاضی اهدا شده بود، با حضور آقای دکتر رجب زاده مقدم، اولین رئیس دانشکده و استاد پیسکشوت گروه ریاضی محض رونمایی شد و این تابلوها در ابتدای راهروی کلاس‌ها نصب شدند.
در انتهای مراسم نیز از سرآمدان آموزشی دانشکده با اهدای لوح و هدایا تقدیر به عمل آمد.

haftesaramadi14011haftesaramadi14012haftesaramadi14013haftesaramadi14014haftesaramadi14015haftesaramadi14016haftesaramadi14017haftesaramadi14018