به منظور گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت و روز کارمند، در تاریخ 2 شهریور ماه 1401 مراسم گرامیداشتی در دانشکده علوم ریاضی برگزار شد. در این مراسم ابتدا آقای دکتر عبدالحمید رضائی رکن ابادی رئیس دانشکده ضمن گرامیداشت هفته دولت و یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر با ابراز خرسندی از صمیمیت کارمندان و مدیران در دانشکده، روز کارمند را به کارکنان تبریک گفتند. ایشان در ادامه از همکاری و همیاری کارمندان دانشکده جهت برگزاری کلاسهای حضوری در سال جاری تشکر نموده و در مورد برخی از تغییرات فیزیکی در دانشکده توضیحاتی ارائه نموده و در پایان برای همه آرزوی موفقیت و سلامتی نمودند. سپس آقای دکتر کاظم خشیارمنش، معاون پژوهشی و توسعه منابع دانشکده ضمن تبریک هفته دولت و روز کارمند و تشکر از همکاری در امور دانشکده، برای همکاران آرزوی توفیق نمودند. آقای دکتر مرتضی گچ پزان، معاون آموزشی دانشکده نیز ضمن تبریک هفته دولت و روز کارمند، با توجه به شرایط متفاوت برگزاری امتحانات خرداد ماه سال جاری از همکاری کلیه کارمندان دانشکده جهت برگزاری عالی آزمون پایانی دانشجویان در خرداد ماه 1401 تشکر و قدردانی نمودند. در پایان مراسم نیز ¬¬¬به رسم یادبود هدایایی به کارمندان دانشکده تقدیم شد.

roozkarmand1401