با یاری خداوند متعال، سمینار فرآیندهای تصادفی کاربردی در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه مورخ سوم و چهارم اسفند ماه 1401 به صورت حضوری-مجازی در دانشکده علوم ریاضی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید. این سمینار با هدف تبادل نظر پژوهشگران در زمینه فرآیندهای تصادفی و به ویژه کاربردهای آن در رشته های مهندسی، مالی، پزشکی، اقتصاد و سایر زمینه‌های علوم، در دانشکده علوم ریاضی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد. این مراسم با حضور رئیس محترم دانشکده، جناب آقای دکتر رضائی، مدیر محترم گروه آمار جناب آقای دکتر سرمد، استاد پیشکسوت گروه آمار جناب آقای دکتر بزرگ نیا و استادان و دانشجویان گرامی آغاز شد.
در ادامه جناب آقای دکتر وحید فکور دبیر محترم سمینار ضمن خیر مقدم به میهمانان و تشکر از شرکت کنندگان در سمینار، افزود این سمینار برای تبادل اطلاعات پژوهش های علمی و بروز اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در این زمینه در دانشکده علوم ریاضی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شده است. در این سمینار 18 سخنران از محققان برجسته ملی و بین المللی آمار به ارایه سخنرانی پرداختند. از مدعوین این جلسه آقای دکتر سلطانی استاد دانشگاه کویت و اولین سخنران این سمینار بودند.
برای اطلاع بیشتر از این سمینار می توان به لینک زیر مراجعه کرد.

farayandtasadofi14011farayandtasadofi14012farayandtasadofi14013farayandtasadofi14014