در تاريخ 1402/5/23، جلسه مشتركي بين سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خراسان رضوي ​و دانشكده علوم رياضي به ميزباني دفتر ارتباط با جامعه و صنعت دانشكده برگزار شد. در اين جلسه آقاي دكتر بهزاد معاون صنايع سازمان صمت استان و هيات همراه حضور داشتند. رييس دانشكده، پس از خوشامدگويي، به بيان اهميت لزوم ارتباط بيشتر دانشگاه با صنعت پرداخت. ايشان پس از ذكر برخي از كاربردهاي علوم رياضي در صنعت، بر استفاده هرچه بيشتر صنايع داخلي از اين توانمندي‌هاي علمي تاكيد كرد. دكتر بهزاد نيز با اشاره بر ظرفيت بالاي صنايع استان، توجه هرچه بيشتر به مساله پژوهش در صنعت و طرح‌هاي دانش‌بنيان را لازمه كارآمدي و پيشرفت صنايع دانست. آقايان دكتر عفتي و دكتر عمادي نيز به بيان توضيحاتي پيرامون ضرورت توجه به دروس كارآموزي و كارورزي پرداختند و مقرر شد در اين خصوص، تسهيلاتي از طرف آن سازمان در قالب تفاهم‌نامه‌اي كه به امضاي طرفين خواهد رسيد، ارائه گردد.