دكتر نصيري، عضو جديد هيات علمي دانشكده علوم رياضي، ابتدا به معرفي و بيان پروژه‌هاي تحقيقاتي، اجرايي و پژوهشي خود پرداختند. در ادامه ايشان به اهميت رصد سريع اخبار در امور شركت‌ها و مؤسسات بزرگ تأكيد كردند و مراحل انجام پروژه‌اي با اين هدف براي بانك مركزي را توصيف كردند. ايشان گام اول اين تحقيق را بررسي منابع اخبار مانند تلگرام، توييتر، خبرگزاري‌ها و … اعلام كردند. دكتر نصيري به توصيف چالش‌ها و مشكلاتي پرداختند كه در تعيين كليدواژه‌هاي مرتبط با پروژه مذكور داشتند. در ادامه گام‌ها، ايشان چگونگي حذف اخبار نامرتبط به كمك هوش‌هاي مصنوعي ML و NLP را توضيح دادند. دكتر نصيري يكي ديگر از چالش‌هاي اين تحقيق را نرمال‌سازي و جداسازي كلمات فارسي و يا انگليسي بيان كردند. ايشان سخنراني را با توضيحاتي پيرامون مدل‌هاي كلاسيك استفاده‌شده براي طبقه‌بندي داده‌ها و همچنين معيارهاي ارزيابي آن به پايان رساندند.

دكتر عفتي، معاون محترم پژوهشي دانشكده، يكي از اهداف سخنراني‌هاي هفته پژوهش را آشنايي دانشجويان با كاربردهاي علوم رياضي در صنعت و جامعه بيان كردند و در خاتمه، ضمن تشكر از دكتر نصيري، لوح تقديري به‌يادگار به ايشان تقديم كردند.

photo 2023 12 16 07 39 49